Zoeken in deze blog

08 februari, 2011

Decoration for my ear

Ik heb bovenin mijn linker oor een extra gaatje, al zo'n vijf jaar inmiddels. Tegenwoordig is het een piercing en kan je alleen bij een tattoo/piercingshop daar een gaatje laten schieten, maar bij mij kon het nog gewoon bij de juwelier.
Het is lastig om een leuke oorbel voor bovenin te vinden, vooral in kleine stadjes en dorpen. Van het merk six zijn wel een paar leuke, maar omdat er een ander (een rond bolletje) knopje om het mee vast te zetten voor is en ik die altijd kwijtraak, heb ik op het moment geen oorbel in. Kennen jullie dit probleem?
Ik zou wel een oorbel zoals hieronder willen, maar dan wel basic en niet te druk. Eentje als het eerste of derde plaatje, maar ik heb geen idee waar ze die verkopen.



Newin_large

345d33d577hdxscgs_13404_92c6a91528_large

Il_570xn.203863163_large

Tumblr_legdc6rfo41qfg87no1_1280_large

Tumblr_le77eyl1ha1qc3n5po1_400_large

Earcuffs10-540x361_large

Tumblr_lav66hei7b1qevvseo1_500_large

Tumblr_l3g3ugupxl1qbe6b3o1_400_large

14 opmerkingen:

  1. Dit is echt super, nu wil ik ook zo'n gaatje! haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooi! Waar kan je zulke oorbellen kopen? Of weet je dat niet
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Das echt suuupercool, maar ik zou echt niet weten waar je ze kunt kopen. Ik heb ze ooit bij Claire's gezien, maar ik weet niet of ze ze daar nogsteeds hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt heel erg mooi! Ik ben ook wel benieuwd waar je deze oorbellen kunt kopen! Dank je voor je reactie op mijn blog. Ik ben een volger geworden van jou blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jij ook bedankt! Als ik het weet zal ik er nog een stukje over plaatsen, met natuurlijk de oorbel want als ik ze vind koop ik ze gelijk! (max. bedrag 20 euro haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt stoer, vind ze zo mooi allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. lijkt me super gaaf! ben alleen bang om weer gaatjes te laten schieten... m'n gaatjes in me oren kreeg ik toen ik 2 maanden was, dus ik ben echt onwijs bang eigenlijk.. haha!
    ik volg je!
    x, afterFANTASIES.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, normaal zou ik zulke dingen echt niks vinden. Maar deze zijn echt heel leuk. I love it. Bedankt voor je leuke reactie. Je hebt een leuke blog. Ik ga je volgen via google-connec. Kan ik mooi je updates in de gaten houden.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. heel erg mooie foto's! leuke blog :)
    xo

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow echt super mooi dit heb ik nog nooit gezien! Alleen die met die 'klemmetjes' om het bovenste gedeelte van t oor wel. Die had ik ook ooit gezien voor van je oor tot je neus-piercing!
    Maar die met die veren zijn super apart! En vooral die blauwe !!!
    Die met die slang is ook mooi
    x
    ben benieuwd waar je zoiets kan kopen! ik heb nu alleen gewone gaatjes en een tragus piercing, zo'n gaatje boven in je oor doet echt geen pijn, die tragus wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Maar trouwens voor die 3e foto heb je geen gaatje in je oor (boven in) nodig.. dat is gewoon een klemmetje wat je om je oor kunt klemmen. Die bedoelde ik, die heb ik weleens gezien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw súper ♥
    Waar kun je die eigenlijk kopen?
    Leuke blog ook en je webshop is echt zo leuk!

    Loves,
    http://rimonabahere.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Bedankt voor alle reacties :D
    Bovenin doet inderdaad niet heel erg pijn, maar ik had het destijds stiekem gedaan en was ontdekt haha. Toen heb ik iedere keer als mijn ouders langsliepen het knopje eruit gehaald (het eerste jaar groeit het binnen een uur dicht! dus ik moest het steeds weer doorprikken) toen heb ik gezegd dat het niet meer wegging en hebben ze het geaccepteerd hahaha
    Ik dacht trouwens al dat die met een dikker ringetje bovenin gewoon klemmetjes waren, grappig! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen