Zoeken in deze blog

22 juni, 2011

Mededeling !!!!!!!!!!!!

Hallo allemaal,
vandaag ga ik vast vertellen hoe de komende drie weken eruit gaan zien. (Waarom????? Ja, dat ga ik dus vertellen haha.)
30 juni vertrek ik naar Boskoop, om de volgende dag met vriendinnetjes naar Blanes te gaan. Tot en met 13 juli ben ik dus afwezig. Met deze week dus niet meegerekend, want nu ben ik er nog gewoon.
Deze twee weken ga ik waarschijnlijk wel posten, aangezien je zo'n heerlijke functie op blogspot hebt waarmee je van te voren posten kan inplannen. Bij deze posten zal ik luid en duidelijk verkondigen dat ik afwezig ben en er dus niet op mijn webshop te bestellen is. Natuurlijk kan je wel kleding 'reserveren', door gewoon een mailtje te sturen naar musthavefashion@live.nl met daarin het kledingstuk dat je graag wilt kopen. Waarom zou je dit doen? Veel items zijn slechts één keer beschikbaar, en als jij nou de eerste bent die het item reserveerd, dan heeft de volgende pech! (jij dus niet).
Ik hoop dat het allemaal een beetje duidelijk is, vragen zal ik hieronder gewoon beantwoorden.

Verder wil ik even zeggen dat als ik terug ben van vakantie, er veel gaat veranderen. Een vriend van mij is op het moment bezig een webshop (ja ja!) te ontwerpen/maken en ik ben zelf heel benieuwd hoe dit uit gaat pakken. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als ik deze vakantie nog een professionele webshop zou hebben.
Ik hoop deze vakantie behoorlijk te groeien, dus zodra ik weer thuis ben ga ik een comeback maken.

Nog één laatste ding; blijf deze week nog even standaard mijn blog volgen, want ik beloof jullie dat ik voor een give-away zal zorgen die jullie de komende drie weken bezig gaat houden!


www.musthavefashion.nl / www.musthavefashionblog.blogspot.com

2 opmerkingen: