Zoeken in deze blog

09 mei, 2011

What's my name, what's my name

Hallo allemaal,
ik wil jullie graag om een gunst vragen. Nu ik het wat rustiger krijg (mijn kamer is klaar en hoeft alleen nog maar ingericht te worden, het is bijna vakantie etc.) wil ik MusthaveFashion groter maken. Ik zit alleen met een probleem: de naam. MusthaveFashion is eigenlijk te lang, ik ben opzoek naar iets kort en krachtigs. Al een tijdje ben ik bezig een nieuwe naam te verzinnen, maar het lukt gewoon niet. Nu vraag ik jullie hulp om mij te helpen een naam te bedenken.

Waarom zou jij mij hierbij helpen? Zoals ik al even geleden heb aangekondigd, bij 100 leden komt er een give-away. Nou ben ik iemand die het leuk vind om hier een opdracht of iets anders bij te verwerken en op deze manier een winnaar te kiezen. Zo ligt het niet alleen aan toeval, maar kan je zelf ook zorgen dat je wint. Dit betekent niet dat de give-away al van start is, maar zo geef ik jullie vast wat bedenktijd om met de beste naam ooit te komen. Wel heb ik besloten dat ongeacht het aantal leden, de give-away volgende week van start gaat. Verdere datum is nog onbekend.

Wat nou als er geen een naam ingezonden wordt die echt goed genoeg is? Dan zal alsnog de leukste (twee?) naam(namen) winnen.

Om jullie vast opweg te helpen, een lijstje waar een goede naam aan moet voldoen:
 • Makkelijk te onthouden
 • Iets zeggen over het product dat verkocht word
 • Het moet beschikbaar zijn (let op: bijv. standoutfromthecrowd.nl is al in gebruik, dit zou ik dus niet meer kunnen kiezen)
Verder nog wat steek-woorden waar mijn webshop voor staat;
Het is anders dan de H&M. Met de kleding die ik verkoop, kan de persoon die het draagt haar karakter naar voren brengen en zich onderscheiden van de rest. Toch is het ook de laatste trend en betaalbaar.
Ik vind het vooral heel belangrijk dat iemand zijn of haar persoonlijkheid goed naar voren kan brengen in zijn of haar kleding.

Als iemand nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag. Wat je precies kan winnen met de give-away wordt bekend zodra de give-away van start gaat.

7 opmerkingen:

 1. Ik ga zeker mee doen volgende week :)

  Liefs! Ps, vergeet niet met m'n give-away mee te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Diffashion?
  Staat voor: Different & Fashion

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je de post gezien? Ik had in je vorige post een comment achtergelaten. Als je die terugleest, snap je vast waar ik het over heb.

  Loves.

  xSaar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee! Ik zal er eens over gaan nadenken!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zal mijn creativiteit ook even laten werken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel !
  Ik zit ook al een tijd te denken aan een nieuwe naam, maar ik denk toch dat ik het niet verander want veel volgers kennen me nu al onder ' coconutfashion' x)

  Maar wat dacht je van gewoon ; MustHave ?

  x

  BeantwoordenVerwijderen